make a site

Jacuzzi Tisztítás

Blog, avagy olvasmányok a témával kapcsolatban

Mielőtt jacuzzit vásárolsz és miután megvetted...

Milyen veszélyei vannak a medencében lévő organizmusoknak az emberi szervezetre?

Milyen veszélyei vannak a medencében lévő organizmusoknak az emberi szervezetre? Forróság, napsütés, a levegő valósággal izzik, ilyenkor az egyetlen megfelelő hely egy medence közepén van egy hűs koktéllal a kezünkben. Ha van saját medencéd, ebben az időjárásban te lehetsz a legszerencsésebb ember a világon. Viszont ha nem tartod rendben megfelelően a víz minőségét, hamar elmúlhat …

TOVÁBB IS VAN

Milyen baktériumok lehetnek a jacuzzi medencédben?

Milyen baktériumok lehetnek a jacuzzi medencédben? Odakinn száz ágra süt a nap, míg sokan a negyven fokban egy panellakásban szenvednek, addig számodra áldás a medence, ami a kertedben van. Egy csobbanás egy hosszú munkanap után és mintha kicseréltek volna. Egészen addig működik ez a történet, amíg rendszeresen takarítod a medencét. Ugyanis van néhány olyan baktérium, …

TOVÁBB IS VAN

Jacuzzi az otthonodban

Vannak olyan napok, amikor nem jössz ki a kollégákkal, a főnök is folyamatosan piszkál, ráadásul még ebédelni sincs időd, annyi a határidős tennivaló. Egy ilyen nap után már az is felüdülés, ha kiléphetsz az iroda ajtaján és elindulhatsz haza. Képzeld csak el, ha otthon egy felfűtött jakuzzi várna! A buborékok között elszürcsölni egy finom pohár bort, igazán jó hatással lehet az idegekre. Ha beruházol egy ilyem masszázsmedencére, akár minden nap megteheted ugyanezt!

Nem számít, hogy hétfő este van és szeretnél egy relaxáló estét vagy szombaton áthívod a barátaidat, a jacuzzi mindig készen áll arra, hogy te jól érezd magad! Mi pedig segítünk neked a beszerelésben és a karbantartásban is, hogy a te dolgod csak annyi legyen, hogy élvezd a helyzetet!

Folyamatos jacuzzi karbantartás

Egy jacuzzit csak akkor lehet élvezni hosszútávon, ha folyamatosan karban van tartva. A tisztítás, a PH fenntartása, a téliesítés mind olyan fontos dolgok, melyek nélkül hamar tönkremegy a masszázsmedence. Ha nincs kapacitásod arra, hogy folyamatosan foglalkozz ezzel, akkor ebben is tudunk segíteni! Ha kültéri a medence és a hideg időre készülsz, különösen fontos, hogy bízd ránk a feladatot, mert egyetlen rossz mozdulattal hatalmas károkat tehetsz a jakuzzi belső szerkezetében.

Zavaros a víz a jacuzziban!

Ha már fogalmad sincs arról, milyen vegyszerből és mennyit kellene adagolni ahhoz, hogy normalizálódjon a helyzet, ebben is tudunk segíteni!

Mit tegyek, ha elhanyagoltam a vízkezelést?

Ha már megtörtént a baj, mindenképpen nagyobb mennyiségű klórt szükséges a vízbe juttatni. Ha visszaáll a kémiai egyensúly, akkor normalizálódik a helyzet. Fontos azonban, hogy ne mérés nélkül pakold a PH kiegyenlítőt és az egyéb szereket a vízbe! Ha nem vagy biztos abban, hogy mit kell tenned, mindenképpen kérd szakember segítségét! Mikor úgy gondolod, elég klór került a medencébe, legalább egy órán keresztül kell mennie a szűrőnek ahhoz, hogy jól átmozgassa az egész víztömeget. Azonban az algák ezzel nem fognak eltűnni, a medence alját mindenképpen szükséges kitakarítani. Ehhez pedig szintén szükséged lesz egy tapasztalt szakember segítségére.

Jön a tél és kültéri masszázsmedencém van!

Ha a téliesítés folyamatának bármelyik mozzanatával kapcsolatban egy kicsit is bizonytalan vagy, mindenképpen kérd szerelő segítségét, hiszen ha nem téliesíted megfelelően a jakuzzit, a fagyos hónapok alatt akár teljesen tönkre mehet. Egy szakember azonban megfelelő tudással, tapasztalattal és szerszámokkal rendelkezik ahhoz, hogy gond nélkül elvégezze a szükséges folyamatokat és tavasszal újra, biztonságosan üzembe helyezhesse.

INFORMÁCIÓK

ÁRAK

BLOG

KAPCSOLAT

Rendelkezésre állás

H-P: 8:00-18:00
Szo-V: 8:00-12:00

Kapcsolat

Email: info@jacuzzi-tisztitas.hu Telefon: +36 70 420 3562